AGENDA abril-juny 2018*

 

Agenda AbrJuny2018

 

29 d’abril, diumenge. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets de primavera, Solsonès.

6 de maig, diumenge. Bolets de primavera & tast, amb Dpagès. Campanya “Solsonès, el mes gastronòmic”.
12 de maig
, dissabte. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets de primavera, Solsonès.
19 de maig
, dissabte. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets de primavera, Alt Urgell.

2 de juny, dissabte. Hort ecològic & plantes silvestres: El jardí que t’alimenta, curs pràctic d’hort familiar per a l’autoconsum.
17 de juny, diumenge. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets de primavera (ceps), Prepirineu.

Per fer encara més especial la vostra experiència a l’hotel rural i espai gastronòmic, us proposem tancar el cercle i descobrir els secrets dels tresors que us portem al plat amb les propostes de l’Escola de natura. Del bosc a taula, perquè som gastronomia! A Castell de Ceuró, com a establiment adherit a Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016, defensem amb passió la cuina compromesa que fa paisatge, propera, justa i saludable.

La proposta del diumenge 6 de maig és una activitat especial que s’emmarca en la campanya “Solsonès, el mes gastronòmic”. Farem una sortida guiada amb tast. Anirem a buscar bolets de primavera a la muntanya de Cambrils dels Pirineus (Odèn) i els cuinem a peu de bosc, en un tast del paisatge que ens envolta, amb productes locals com el porc ecològic Dpagès, les conserves Riuverd, els làctics d’ovella de la Formatgeria del Miracle o el pa de Cal Jaumet del Forn. Experiència compartida entre Marc Casabosch (Castell de Ceuró) i Marta&Martín (Dpagès). Una experiència d’ecoturisme per descobrir i assaborir els millors aliments del Solsonès en un entorn de somni i emmarcat en una de les activitats habituals que oferim des de l’Escola de Natura de Castell de Ceuró.

Més informació i detalls:

www.ceuro.cat/bolets
www.ceuro.cat/plantes-silvestres
www.ceuro.cat/hort-familiar

http://turismesolsones.com/proposta/castell-ceuro-dpages (activitat 6 de maig)

*Hide per a l’observació i fotografia d’aus disponible durant els dos mesos, sota demanda i reserva prèvia. Més informació: www.ceuro.cat/turisme-ornitologic

*Totes les activitats són obertes; us hi podeu inscriure tant si esteu allotjats a l’hotel com si només voleu fer una escapada de dia per fer l’activitat. Més informació del paquet especial hotel + escola:  www.ceuro.cat/hotel-rural/packs-promocions

Translate »