AGENDA abril-juny 2019*

Agenda AbrilJuny2019

 

27 d’abril, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera al Solsonès amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.

4 de maig, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera al Solsonès amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.
11 de maig, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera al Solsonès amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.
25 de maig, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera a l’Alt Urgell amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.

1 de juny, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera al Solsonès amb brunch al bosc inclòs i visita a l’obrador de la Sònia Juncosa (Deu Pometes), amb Marc Casabosch. Cap de setmana “Benvinguts a Pagès”.
2 de juny, diumenge. Hort & Brunch: sessió pràctica d’hort familiar per a l’autoconsum, plantes silvestres comestibles i brunch amb tastet de la recol·lecció inclòs. Cap de setmana “Benvinguts a Pagès”.
9 de juny, diumenge. Hort & Brunch: sessió pràctica d’hort familiar per a l’autoconsum, plantes silvestres comestibles i brunch amb tastet de la recol·lecció inclòs.
22 de juny, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets a l’Alt Urgell amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.

Entre finals d’abril i juny arriben els millors dies per gaudir amb els bolets de primavera al Prepirineu. El moment ideal per descobrir a fons tots els secrets de múrgoles, moixernons, marçots, ceps i un bon grapat d’espècies que els acompanyen en aquest període. També és una bona oportunitat per aprendre a cultivar un hort familiar d’autoconsum i descobrir les plantes silvestres comestibles del nostre entorn. Aprendre, tastar i compartir. La gastronomia del paisatge que ens envolta. Posar en valor els tresors que tenim ben a prop, a l’abast, per a què enriqueixin la cuina de casa vostra.

Tot plegat, per fer encara més especial la vostra experiència a l’hotel rural i espai gastronòmic. Us proposem tancar el cercle i descobrir els secrets dels millors aliments que nodreixen els nostres plats, del bosc i la terra a la taula, amb les propostes de l’Escola & Brunch. A Castell de Ceuró defensem apassionadament els valors de la cuina que practiquem i ens defineix, una cuina saludable i compromesa amb el paisatge i les persones que en tenen cura, i ens agrada celebrar-la acabant les activitats a la natura amb un brunch a peu de bosc que ens permet assaborir un maridatge inspirador de producte local i delícies acabades de recol·lectar.

Nota: Les activitats del cap de setmana de l’1 i el 2 de juny s’emmarquen en la tercera edició del “Benvinguts a Pagès”, dues jornades carregades d’experiències per conèixer i tastar els productes cultivats, criats, recol·lectats i pescats a casa nostra en cellers, molins d’oli, hortes, cerveseries, formatgeries, granges, etc. A Castell de Ceuró, a més d’una promoció especial i menús per a l’ocasió, complementem el curs de camp de bolets del dissabte 1 de juny amb una visita a l’obrador de la Sònia Juncosa (Deu Pometes) a Sant Llorenç de Morunys.

Més informació i detalls:

www.ceuro.cat/bolets

www.ceuro.cat/plantes-silvestres

www.ceuro.cat/hort-familiar

*No oblideu que durant tot l’any podeu gaudir de l’activitat familiar de fauna salvatge (1h30min, a les tardes), guiada pel Carlos, per descobrir l’esclat de vida que embolcalla l’entorn de Castell de Ceuró. Tanmateix, podem dissenyar-vos rutes guiades a la carta. En qualsevol cas, cal que ho sol·liciteu en el moment de fer la reserva, sigui per mitjà del formulari o per correu electrònic.

*Hide per a l’observació i fotografia d’aus sempre disponible sota demanda i reserva prèvia. Més informació: www.ceuro.cat/turisme-ornitologic

*Totes les activitats són obertes; us hi podeu inscriure tant si esteu allotjats a l’hotel com si només voleu fer una escapada de dia per fer l’activitat. Més informació del paquet especial hotel + escola:  www.ceuro.cat/hotel-rural/packs-promocions

Translate »