Agenda primavera 2021

7 de maig, divendres. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera al Solsonès amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.
15 de maig, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera al Solsonès amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.
16 de maig, diumenge. Hort & Brunch: sessió pràctica d’hort familiar per a l’autoconsum, recol·lecció i reconeixement de plantes silvestres i brunch amb tastet, amb Marc Casabosch.

12 de juny, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera a l’Alt Urgell (boscos de Sant Joan de l’Erm) amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.
24 de juny, diumenge. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets de primavera a la Cerdanya (boscos de Guils) amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.

El secret dels bolets de primavera a les nostres muntanyes: els moixernons embriagadors, les enigmàtiques múrgoles, els marçots amagadissos, els ceps primerencs dels boscos de pi roig i pi negre durant el mes de juny. Un hort familiar d’autoconsum per omplir el rebost i guarir les ferides de l’ànima. Descobrir i emmirallar-nos en l’esse`ncia de les meravelloses plantes silvestres que ens regala l’entorn. Aprendre, tastar i compartir. La gastronomia salvatge del paisatge que ens envolta. Posar en valor els tresors que tenim ben a prop, a l’abast, i fer que enriqueixin els nostres dies. La bona vida és feta de moments inesborrables i ens apassiona crear-los i compartir-los amb tu.

Tot plegat, per fer encara més especial la vostra experiència a l’hotel rural i espai gastronòmic. Us proposem tancar el cercle i descobrir els secrets dels millors aliments que nodreixen els nostres plats, del bosc i la terra a la taula, amb les propostes de l’Escola & Brunch. A Castell de Ceuró defensem apassionadament els valors de la cuina que practiquem i ens defineix, una cuina saludable i compromesa amb el paisatge i les persones que en tenen cura, i ens agrada celebrar-la acabant les activitats a la natura amb un brunch a peu de bosc que ens permet assaborir un maridatge inspirador de producte local i delícies acabades de recol·lectar.

Inscripcions i detalls: info@ceuro.cat

*No oblideu que durant tot l’any podeu gaudir de l’activitat familiar de fauna salvatge (1h30min, a les tardes), guiada pel Carlos, per descobrir l’esclat de vida que embolcalla l’entorn de Castell de Ceuró. Tanmateix, podem dissenyar-vos rutes guiades a la carta. En qualsevol cas, cal que ho sol·liciteu en el moment de fer la reserva, sigui per mitjà del formulari o per correu electrònic. Entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre també podeu gaudir de l’espectacle de la brama del cérvol des de casa nostra.

*Totes les activitats són obertes; us hi podeu inscriure tant si esteu allotjats a l’hotel com si només voleu fer una escapada de dia per fer l’activitat. Més informació del paquet especial hotel + escola:  www.ceuro.cat/hotel-rural/packs-promocions

Translate »