AGENDA setembre-octubre 2017*

Agenda SetembreOctubre2017

2 de setembre, dissabte. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets, Cerdanya.
10 de setembre, diumenge. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets, Andorra.
16 de setembre, dissabte. Hort ecològic: El jardí que t’alimenta, curs pràctic d’hort familiar per a l’autoconsum.
23 de setembre, dissabte. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets (lloc a concretar segons meteorologia).
30 de setembre, dissabte. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets (lloc a concretar segons meteorologia).

8 d’octubre, diumenge. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets (lloc a concretar segons meteorologia).
14 d’octubre, dissabte. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets (lloc a concretar segons meteorologia).
21 d’octubre, dissabte. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets (lloc a concretar segons meteorologia).
29 d’octubre, diumenge. Bolets, el secret més ben guardat: Curs de camp de bolets (lloc a concretar segons meteorologia).

Setembre i octubre marquen el tret de sortida de la temporada dels bolets de tardor. Tant ens permeten gaudir encara de les florades al Pirineu, en boscos de muntanya, com baixar una mica de cota i latitud per situar-nos en àrees del Prepirineu. Provar sort i descobrir a fons tots els secrets d’espècies pertinents a l’època com són ceps, rossinyols, amanites i mataparents que convé conèixer si ens escapem sovint a la muntanya, i també rovellons, llenegues i els primers fredolics. També és una bona oportunitat per aprendre a cultivar un hort familiar ecològic mentre fem un tast de tomàquets del Solsonès en el seu darrer tram de la temporada i observem com van creixent els cultius d’hivern. Aprendre i compartir, cuina i paisatge. Descobrir els valors d’allò que tenim a prop i a l’abast.

Per fer encara més especial la vostra experiència a l’hotel rural i espai gastronòmic, us proposem tancar el cercle i descobrir els secrets dels tresors que us portem al plat amb les propostes de l’Escola de natura. Del bosc a taula, perquè som gastronomia! A Castell de Ceuró, com a establiment adherit a Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016, defensem amb passió la cuina compromesa que fa paisatge, propera, justa i saludable.

Més informació i detalls:

www.ceuro.cat/bolets
www.ceuro.cat/plantes-silvestres
www.ceuro.cat/hort-familiar

*Hide per a l’observació i fotografia d’aus disponible durant els dos mesos, sota demanda i reserva prèvia. Més informació: www.ceuro.cat/turisme-ornitologic

*Totes les activitats són obertes; us hi podeu inscriure tant si esteu allotjats a l’hotel com si només voleu fer una escapada de dia per fer l’activitat. Més informació dels paquets especials que oferim a Castell de Ceuró:  www.ceuro.cat/hotel-rural/packs-promocions

Translate »