AGENDA setembre-octubre 2019*

AGENDA set_oct2019

 

14 de setembre, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets a Setcases-Ripollès amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.
21 de setembre, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets al Solsonès amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.
22 de setembre, diumenge. Hort & Brunch: sessió pràctica d’hort familiar per a l’autoconsum, plantes silvestres i brunch amb tastet de la recol·lecció inclòs.
28 de setembre, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets al Solsonès amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.

12 d’octubre, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets a la serralada litoral (lloc a concretar) amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.
20 d’octubre, diumenge. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets al Solsonès amb brunch al bosc inclòs, amb Marc Casabosch.

 

Aquestes setmanes representen l’arrencada de la temporada dels bolets de tardor. Setembre i octubre ens permeten gaudir encara de les florades en boscos de muntanya, i també baixar una mica de cota i latitud per situar-nos en àrees del Prepirineu i, fins i tot, de la terra baixa. També és una bona oportunitat per aprendre a cultivar un hort familiar d’autoconsum mentre fem un tast de tomàquets del Solsonès en el seu darrer tram de la temporada, observem com van creixent els cultius d’hivern i descobrim les plantes silvestres comestibles del nostre entorn. Aprendre, tastar i compartir. La gastronomia del paisatge que ens envolta. Posar en valor els tresors que tenim ben a prop, a l’abast, per a què enriqueixin la cuina de casa vostra.

Tot plegat, per fer encara més especial la vostra experiència a l’hotel rural i espai gastronòmic. Us proposem tancar el cercle i descobrir els secrets dels millors aliments que nodreixen els nostres plats, del bosc i la terra a la taula, amb les propostes de l’Escola & Brunch. A Castell de Ceuró defensem apassionadament els valors de la cuina que practiquem i ens defineix, una cuina saludable i compromesa amb el paisatge i les persones que en tenen cura, i ens agrada celebrar-la acabant les activitats a la natura amb un brunch a peu de bosc que ens permet assaborir un maridatge inspirador de producte local i delícies acabades de recol·lectar.

Més informació i detalls:
www.ceuro.cat/bolets
www.ceuro.cat/plantes-silvestres
www.ceuro.cat/hort-familiar

*No oblideu que durant tot l’any podeu gaudir de l’activitat familiar de fauna salvatge (1h30min, a les tardes), guiada pel Carlos, per descobrir l’esclat de vida que embolcalla l’entorn de Castell de Ceuró. Tanmateix, podem dissenyar-vos rutes guiades a la carta. En qualsevol cas, cal que ho sol·liciteu en el moment de fer la reserva, sigui per mitjà del formulari o per correu electrònic. Entre el 15 de setembre i el 15 d’octubre també podeu gaudir de l’espectacle de la brama del cérvol des de casa.

*Hide per a l’observació i fotografia d’aus sempre disponible sota demanda i reserva prèvia. Més informació: www.ceuro.cat/turisme-ornitologic

*Totes les activitats són obertes; us hi podeu inscriure tant si esteu allotjats a l’hotel com si només voleu fer una escapada de dia per fer l’activitat. Més informació del paquet especial hotel + escola:  www.ceuro.cat/hotel-rural/packs-promocions

Translate »