Agenda tardor 2021

29 d’agost, diumenge. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets al Ripollès amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.
18 de setembre, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets i brunch silvestre al Ripollès, coincidint amb la XXVIII Festa del Bolet de Setcases, amb Marc Casabosch.
9 d’octubre, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets al massís de Cadiretes (sector Gironès – Baic Empordà) amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.
10 d’octubre, diumenge. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets a la Muntanya d’Alinyà (Alt Urgell – Solsonès) amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.
16 d’octubre, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets a la Muntanya d’Alinyà (Alt Urgell – Solsonès) amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.
23 d’octubre, dissabte. Començar un hort sense llaurar: crear un jardí comestible amb la mirada posada en el sòl fèrtil. Curs d’agroecologia en col·laboració amb L’ERA – Espai de Recursos Agroecològics, a l’hort de casa (Castellar de la Ribera), amb Marc Casabosch.
31 d’octubre, diumenge. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets als boscos de la serra de Freixa (Pallars Sobirà) amb brunch al bosc, amb Marc Casabosch.
20 de novembre, dissabte. Bolets & Brunch: curs de camp de bolets als boscos de Ceuró (Solsonès) amb brunch silvestre a Castell de Ceuró, amb Marc Casabosch.

Les nits s’allarguen i els primers bolets de tardor comencen a treure el cap després de les tempestes d’estiu. Reprenem la temporada a l’alta vall del Ter i de mica en mica anem baixant de cota i latitud per compartir amb vosaltres indrets i paisatges de somni. Primer els ceps de les pinedes de pi negre, després els reigs de les suredes d’aroma mediterrània a la Costa Brava i l’esclat fúngic del Prepirineu més feréstec. Un hort familiar d’autoconsum per omplir el rebost i guarir les ferides de l’ànima. Descobrir i emmirallar-nos en l’esse`ncia de les meravelloses plantes silvestres que ens regala l’entorn. Aprendre, tastar i compartir. La gastronomia salvatge del paisatge que ens envolta. Posar en valor els tresors que tenim ben a prop, a l’abast, i fer que enriqueixin els nostres dies. La bona vida és feta de moments inesborrables i ens apassiona crear-los i compartir-los amb tu.

Tot plegat, per fer encara més especial la vostra experiència a l’hotel rural i espai gastronòmic. Us proposem tancar el cercle i descobrir els secrets dels millors aliments que nodreixen els nostres plats, del bosc i la terra a la taula, amb les propostes de l’Escola & Brunch. A Castell de Ceuró defensem apassionadament els valors de la cuina que practiquem i ens defineix, una cuina saludable i compromesa amb el paisatge i les persones que en tenen cura, i ens agrada celebrar-la acabant les activitats a la natura amb un brunch a peu de bosc que ens permet assaborir un maridatge inspirador de producte local i delícies acabades de recol·lectar.

Translate »