Escola & Brunch

Un espai per aprendre i compartir. Aprofitem la millor aula que tenim, que és la natura, per oferir tallers i sortides de camp de temporada, i condimentem l’experiència amb un brunch al bosc per assaborir el moment i celebrar la vida!

El nostre núvol ©Carla Rossignoli

Us proposem formació continuada i de temporada durant els dotze mesos de l’any. Aprofitem la millor aula que tenim, que és la natura, per oferir tallers i sortides de camp, habitualment en cap de setmana. L’escola de natura de Castell de Ceuró és, en definitiva, un espai per aprendre i compartir per mitjà d’activitats que giren al voltant de l’ecologia i l’autosuficiència, i que ens permeten desenvolupar i potenciar habilitats, coneixements i creativitat. Bolets de setembre a novembre i d’abril a juny, plantes silvestres culinàries entre gener i abril, hort familiar ecològic entre maig i agost i altres propostes concretes referents a la salut, al benestar, als oficis i habilitats manuals i a l’elaboració d’aliments, entre d’altres. Aprendre a fer pa, formatge. conserves de tot tipus o higiene i cosmètica natural. Cultivar amb èxit un hort saludable a casa, fer un bon compost, sortir al bosc i aprendre les claus per identificar bolets amb garanties i saber com viuen, o aprendre les herbes i flors que podem fer servir a la farmaciola i a la cuina. Lligar paisatge i gastronomia, les arrels de l’ahir i el món que somiem pel demà.

Les activitats de l’escola de natura no són un servei exclusiu per als clients de l’hotel. Si no esteu allotjats a casa i queden places lliures també us hi podeu apuntar.

Si voleu estar al dia de tot plegat, subscriviu-vos al nostre butlletí o bé seguiu les nostres passes a les xarxes socials i al blog.

Bolets – Informació i preus
Hort ecològic – Informació i preus
Plantes silvestres – Informació i preus

Per a més informació: info@ceuro.cat

Translate »