Galeria
-
-
Escola de boletaires ©Jordi Play
-
-
Múrgoles a la primavera ©Jordi Play
-
-
Amanida de pera i espàrrecs amb brots i flors de maig ©Castell de Ceuró
-
-
Les nostres herbes ©Jordi Play
-
-
Maduixots del nostre hort ©Castell de Ceuró
-
-
Postres de maig: rawbrownie sense sucres lliures amb maduixots ©Castell de Ceuró
-
-
Collint les cebes de guardar ©Castell de Ceuró
-
-
Hort d’estiu: tomacons ©Castell de Ceuró
-
-
Tomàquet pebroter de l’hort i anxova de l’Escala ©Castell de Ceuró
-
-
Gallines felices pasturant ©Castell de Ceuró
-
-
Croquetes de pollastre Molí de Bonsfills, verdures del dia i orenga fresc ©Castell de Ceuró
-
-
Vistes des de l’habitació ©Castell de Ceuró
-
-
Ous de gallines felices ©Castell de Ceuró
-
-
La Ribera Salada a l’estiu ©Castell de Ceuró
-
-
El pastor Casimiro amb les ovelles i Ceuró al fons ©Castell de Ceuró
-
-
Crema de dos colors: carbassa & bròcoli ©Castell de Ceuró
-
-
Ceuró a l’hivern ©Castell de Ceuró
-
-
Detall sala menjador ©Castell de Ceuró
-
-
Entrada recinte Castell de Ceuró ©Castell de Ceuró
-
-
Castell de Ceuró a l’estiu ©Castell de Ceuró
-
-
Hort d’estiu: albergínies i pebrots ©Castell de Ceuró
-
-
Marc, Aran i Marcel a l’hort ©Jordi Play
-
-
Fi de jornada de pesca a Palamós ©Castell de Ceuró
-
-
Detalls de l’esmorzar (II) ©Castell de Ceuró
-
-
Pastís de pastanaga i camagrocs ©Castell de Ceuró
-
-
Formatges de pastor Castell-llebre i melmelada de casa ©Jordi Play
-
-
L’Aran i el Marc feinejant a l’hort © Jordi Play
-
-
El Marc i l’orenga silvestre ©Jordi Play
-
-
Pescant julioles per a vosaltres ©Castell de Ceuró
-
-
Peix de roca a les Illes Formigues ©Castell de Ceuró
-
-
Detall de l’esmorzar (I) ©Castell de Ceuró
-
-
Dia de pesca: Begur a trenc d’alba ©Castell de Ceuró
-
-
Papillota de verat marinat amb reducció de cítrics i verduretes ©Castell de Ceuró
-
-
Crema de borraines amb gamba vermella de Palamós ©Castell de Ceuró
-
-
Taller d’hort familiar ecològic ©Castell de Ceuró
-
-
Flor de carbassó ©Castell de Ceuró
-
-
Síndria a la planxa amb formatge d’ovella Farcell de Valette ©Castell de Ceuró
-
-
L’hort a la primavera ©Castell de Ceuró
-
-
Detall del menjador ©Castell de Ceuró
-
-
Pèsol negre, verat i brots de pimpinella ©Castell de Ceuró
-
-
Sala menjador ©Castell de Ceuró
-
-
Grup, escola de boletaires ©Castell de Ceuró
-
-
Pizza de fredolics, moniato i formatge Farcell de Valette ©Castell de Ceuró
-
-
Dia a dia al Solsonès ©Castell de Ceuró
-
-
Camagrocs ©Castell de Ceuró
-
-
Pinetells ©Castell de Ceuró
-
-
Burguer de tardor: hamburguesa de porc eco Dpagès, formatge de cabra L’Oliva, ceba caramel·litzada, bolets de tinta, ruca i rovellons ©Castell de Ceuró
-
-
Les llenegues i el Marc ©Castell de Ceuró
-
-
Capvespres a Castell de Ceuró ©Castell de Ceuró
-
-
Sant Julià de Ceuró ©Castell de Ceuró
-
-
Capvespre a Castell de Ceuró ©Castell de Ceuró
-
-
Des de Castell de Ceuró mirant al nord ©Castell de Ceuró
-
-
La cuina ©Castell de Ceuró
-
-
Peix blau marinat amb tarongina ©Castell de Ceuró
-
-
Llibres del Marc ©Castell de Ceuró
-
-
Aperitiu de seitons marinats amb tomàquet pebroter ©Castell de Ceuró
-
-
Esmorzars: porridge, fruita fresca, ous & alvocat ©Castell de Ceuró
-
-
Préssec blanc, bonítol marinat amb vinagre d’umeboshi i alvocat ©Castell de Ceuró
-
-
Moussaka d’albergínia blanca i porc ecològic Dpagès ©Castell de Ceuró
-
-
Amanides d’estiu amb verdolaga i clavell d’agost ©Castell de Ceuró
-
-
Timbal de papaia, alvocat i verat marinat ©Castell de Ceuró
-
-
Parfait de iogurt d’ovella de la Formatgeria del Miracle amb maduixots i mango ©Castell de Ceuró
-
-
Esmorzars: copa de mango, nabius, gingebre i llet de coco, truites d’espàrrecs de l’hort ©Castell de Ceuró
-
-
Crema de pastanaga, poma Biolord i fonoll ©Castell de Ceuró
-
-
Marinats d’agost amb rementerola fresca ©Castell de Ceuró
-
-
Cuinant amb flors ©Jordi Play
Translate »