Hort familiar ecològic

El jardí que t’alimenta

Els tallers i els cursos de camp d’horticultura ecològica duren unes 4 hores (matí) i tenen per objectiu facilitar i permetre la creació d’un projecte d’hort familiar. Cultivar amb èxit els teus propis aliments ecològics a casa o allà on sigui, tant hortalisses, com fruites, herbes o delicioses flors comestibles. Disseny de l’espai, planificació, fertilitat de la terra, rotacions i associacions de cultiu i molt més.

Hort familiar ecològic

És un taller pràctic a l’aire lliure apte per a tots els públics que s’imparteix al nostre hort ecològic. Si vols convertir casa teva en un autèntic jardí comestible, disposis de poc o molt espai, i visquis on visquis, suma’t a la revolució! La condició de grup reduït ens permet alhora escoltar anècdotes, experiències i curiositats dels participants que fan de la recerca guiada una vivència encara més gratificant. Enciams als balcons, tomàquets als terrats, carbasses al jardí i maduixots al pati del darrera. Horts urbans, horts familiars en entorns rurals i horts a les escoles. El cultiu ecològic d’aliments s’estén com una taca d’oli. I tu, ja has començat a sembrar la teva felicitat? Contemplar el ritme de la natura, relaxar-te, divertir-te i menjar sa. Amb les experiències, propostes i consells del Marc podràs tirar endavant el projecte més creatiu i saludable de la teva vida. Un repte impactant i sostenible, de present i futur, per a tu i els teus.

*Aquest curs de camp es realitza els caps de setmana, durant la primavera i l’estiu. Al blog anirem publicant l’agenda prevista més al detall.
*Formador: Marc Casabosch

Hort ecològic – Informació i preus

Per a més informació: info@ceuro.cat

Translate »