Plantes silvestres

Herbes, flors i fruits d’ús culinari i medicinal

Els cursos de camp són sortides guiades al bosc, aptes per a tots els públics, d’unes 4-5 hores de durada (matí) que tenen per objectiu ajudar a distingir entre un ampli assortiment de plantes silvestres comestibles i tòxiques, i descobrir els seus secrets per saber com aprofitar-les, on trobar-les i, si s’escau, com cultivar-les. L’activitat la duem a terme pels voltants de Castell de Ceuró i al nostre hort-jardí ecològic.

Farigola -Thymus vulgaris- ©Castell de CeuróFarigola -Thymus vulgaris-

Apunta’t a una festa gastronòmica en ruta, un rebost carregat de bons aliments i tot un món d’aventures comestibles per descobrir flors, herbes i fruits silvestres. Un viatge a la natura que t’envolta farcit d’experiències delicioses. Posem en valor espècies saludables i medicinals, retrobant una part d’antiga saviesa avui caiguda en l’oblit. La condició de grup reduït ens permet alhora escoltar anècdotes, experiències i curiositats dels participants que fan de la recerca guiada una vivència encara més gratificant.

*Aquest curs de camp es realitza els caps de setmana, durant la primavera i l’estiu. Al blog anirem publicant l’agenda prevista més al detall.
*Formador: Marc Casabosch

Plantes silvestres – Informació i preus

Per a més informació: info@ceuro.cat

Translate »