Reserves

(*) Camps obligatoris

Nom i cognoms (*)

El teu email (*)

Telèfon de contacte (*)

Dades de la reserva:

Entrada (*)

Sortida (*)

Adults (*)

Infants 4-10 anys (*)

Infants 0-3 anys (*)

Mitja pensió (sopar+dormir+esmorzar) (*)

Hora prevista d’arribada ( a partir de les 16:00 )

Comentaris (especifiqueu aquí si escolliu algun dels paquets especials)

Aquesta sol·licitud serà vàlida quan sigui acceptada i rebeu la confirmació. Per fer-la efectiva, us donarem instruccions perquè feu el pagament del 50% de l’import total de la reserva en concepte de dipòsit, que us serà retornat si cancel•leu la reserva fins a una setmana abans de la data d’entrada.

Per a qualsevol altra consulta, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem amb molt de gust. El nostre correu electrònic és hotel@ceuro.cat

Avís Legal · LOPD

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Castell de Ceuró l’informa que les seves dades personals queden incloses en fitxers informatitzats titularitat de Castell de Ceuró, que serà l’únic destinatari d’aquestes dades i que la seva finalitat exclusiva és la gestió de clients i accions promocionals. El client té la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei a través de carta dirigida a Castell de Ceuró, amb referència Protecció de Dades, camí de Ceuró s/n - 25289 Castellar de la Ribera.

Translate »