Restaurant

Cuina compromesa amb la salut, el paisatge i les persones que en tenen cura

De l’hort i del mar proper, del bosc i dels marges del camí que us porta a casa nostra. A taula, al plat, el reflex del paisatge i l’essència de qui el sap cuidar es fusionen de forma inevitable. Ens apassiona la natura i la nostra aposta és ferma i clara. Una cuina amb aliments de producció ecològica, de proximitat i temporada. Cuina senzilla, compromesa amb l’entorn i les persones, que busca retrobar aromes i sabors genuïns per mitjà de productes nobles i elaboracions nutritives. Cuina d’arrels, d’aquí i d’allà, amb pinzellades de lliure inspiració. Els vegetals juguen un paper vital dins d’aquesta roda saludable, però no renunciem a les carns d’origen proper i conegut, ni tampoc al bon peix que ens ofereix la nostra costa, això sí, incorporats amb ètica i mesura. Som amics de la flexibilitat i la curiositat, i l’única regla que ens marquem ens la dicta el cor. Senzillament, fem la cuina que sentim.

“L’única pretensió que tenim és situar-vos al voltant d’una taula i expressar-vos la nostra passió pels bons aliments i la hospitalitat.”

Un concepte únic i singular que no només pretén divulgar els bons hàbits a la cuina i la bona feina dels petits productors locals, sinó que busca completar l’experiència gastronòmica a través del tancament del cercle. En molts casos, de l’origen al plat, les úniques mans que toquen el producte són les nostres. I el component silvestre, salvatge i naturalment variable sovint marca el compàs. No tenim carta, assaborim el que la natura proveeix en funció del moment. L’experiència d’un menú sorpresa, canviant, que transita per les hortalisses, les herbes i les flors del nostre hort ecològic, els fruits silvestres i els bolets de tota mena que recol·lectem amb passió i delicadesa, a peu de bosc, i el peix que el Marc també surt a pescar per a vosaltres amb el seu caiac. Perquè la sostenibilitat, ben entesa, és un valor que es practica.

El restaurant està pensat per als clients allotjats a Castell de Ceuró. En part i, justament, per ser fidels a tot el que us hem explicat. Només fem sopars* i esmorzars, perquè també ens agrada que sortiu a descobrir món i tasteu les interessants propostes gastronòmiques del territori que us acull.

* Al restaurant de Castell de Ceuró oferim sopars per als clients de l’hotel i els apartaments Villaró i La Salada. El servei de sopar (menú de 25€) cal sol·licitar-lo quan es fa la reserva o, com a mínim, amb 48h d’antelació. Tanmateix, estem oberts a celebracions per a grups a partir de 12 persones, sota disponibilitat i entesa prèvia.

Notes:

Aviseu-nos amb antelació si teniu alguna demanda concreta o bé patiu alguna intolerància o al·lèrgia alimentària. Com a informació destacada, dir-vos que a Castell de Ceuró només cuinem i servim els plats amb oli d’oliva verge extra i sal marina, no fem servir llet ni cremes de llet per cuinar, no disposem de begudes ensucrades ni tampoc de sucre blanc, que substituïm amb molta mesura per canyella, panela, sucre de coco o xarop d’arròs, i sempre que s’escau treballem amb cereals integrals.

Quan feu la reserva, aviseu-nos si sou vegetarians o vegans per tal de poder dissenyar el menú més adient en funció de la temporada.

El 90% dels aliments que entren a la nostra cuina provenen de petits productors ecològics i, en el cas de la vedella, el porc i el pollastre, de granges familiars ecològiques que prioritzen el benestar animal i la cura del medi ambient. 

Translate »