Restaurant

Cuina ecològica i compromesa

De l’hort i del mar proper, del bosc i dels marges del camí que us porta a casa nostra. A taula, al plat, el reflex del paisatge i l’essència de qui el sap cuidar es fusionen de forma inevitable. Ens apassiona la natura i la nostra aposta és ferma i clara. Una cuina amb aliments de producció ecològica, de proximitat i temporada. Cuina senzilla, compromesa amb l’entorn i les persones, que busca retrobar aromes i sabors genuïns a través de productes naturals i elaboracions nutritives. Cuina catalana moderna amb pinzellades de lliure inspiració. Els vegetals juguen un paper vital dins d’aquesta roda saludable, però no renunciem a les carns d’origen proper i conegut, ni tampoc al bon peix que ens ofereix la nostra costa, això sí, incorporats amb ètica i mesura. Som amics de la flexibilitat i la curiositat, i l’única regla que ens marquem ens la dicta el cor. Senzillament, fem la cuina que sentim.

“L’única pretensió que tenim és situar-vos al voltant d’una taula i expressar-vos la nostra passió pels bons aliments i la hospitalitat.”

Un concepte únic que no només pretén divulgar els bons hàbits a la cuina i la bona feina dels petits productors locals, sinó que busca completar l’experiència gastronòmica a través del tancament del cercle. En molts casos, de l’origen al plat, les úniques mans que toquen el producte són les nostres. I el component silvestre, salvatge i naturalment variable sovint marca el compàs. No tenim carta, assaborim el que la natura proveeix en funció del moment. Hortalisses, herbes i flors del nostre hort ecològic, fruits silvestres i bolets de tota mena recol•lectats pel Marc, a peu de bosc, i el peix que també surt a pescar per a vosaltres amb el seu caiac. Perquè la sostenibilitat, ben entesa, és un valor que es practica.

El restaurant està pensat per als clients allotjats a Castell de Ceuró. En part i, justament, per ser fidels a tot el que us hem explicat. Només fem sopars* i esmorzars, perquè també ens agrada que sortiu a descobrir món i tasteu les interessants propostes gastronòmiques del territori que us acull.

* Cal sol·licitar el sopar quan es fa la reserva o, com a mínim, amb 48h d’antelació.

Notes:

Aviseu-nos amb antelació si teniu alguna demanda concreta o bé patiu alguna intolerància o al·lèrgia alimentària. Com a informació destacada, dir-vos que a Castell de Ceuró només cuinem i servim els plats amb oli d’oliva verge extra d’extracció en fred i sal marina, no fem servir llet ni cremes de llet per cuinar, no disposem de begudes ensucrades ni tampoc de sucre blanc, que substituïm per panela, sucre de coco o xarop d’arròs, i sempre que s’escau treballem amb aliments integrals, no refinats.

Quan feu la reserva, aviseu-nos si sou vegetarians o vegans per tal de poder dissenyar el menú més adient en funció de la temporada.

El 90% dels aliments que entren a la nostra cuina provenen de petits productors ecològics i, en el cas de la vedella, el porc i el pollastre, de granges familiars ecològiques que prioritzen el benestar animal i la cura del medi ambient. 

Translate »