Tarifes

HABITACIÓ DOBLE

B&B (dormir + esmorzar) – 105€
Mitja pensió (sopar + dormir + esmorzar) – 155€

HABITACIÓ ÚS INDIVIDUAL

B&B (dormir + esmorzar) – 65€
Mitja pensió (sopar + dormir + esmorzar) – 90€

*El preu de l’habitació doble inclou l’allotjament per a dues persones i els esmorzars generosos, amb aliments ecològics i de proximitat, a més d’amenities bio i una infusió de les nostres plantes medicinals que us servirem encantats durant la tarda. Si es contracta mitja pensió, el preu inclou el sopar per a dues persones.
*IVA inclòs. Tarifes en euros per habitació i nit.
*Taxa turística de 0’60€ per persona i nit (aplicable a majors de 16 anys)
*Bressol gratuït per a infants fins als 3 anys (cal sol·licitar-lo en el moment que feu la reserva).
*Llit complementari adults  | dormir + esmorzar ··· 40€  (65€ amb sopar inclòs)
*Llit complementari infants 4-10 anys | dormir + esmorzar ··· 20€  (35€ amb sopar inclòs) 
*No s’admeten animals de companyia i
no es permet fumar en cap espai interior.
*Tenim preus especials per a estades en dies laborables; consulteu les ofertes a Packs / Val regal.


APARTAMENTS RURALS

La Salada / Fins a 4 persones
Cap de setmana (2 nits) – 230€
Setmana sencera – 590€
+1 dia addicional – 95€

El Villaró / Fins a 6 persones
Cap de setmana (2 nits) – 310€
Setmana sencera – 740€
+1 dia addicional – 130€


CONDICIONS

El client reconeix i accepta que ha llegit i està conforme amb els termes i condicions generals de contractació que es publiquen en aquesta pàgina web.

      • Recepció fins a les 20h / Check in: a partir de les 16h / Check out: fins a les 12h.
      • El restaurant ofereix sopars per als clients de l’hotel i els apartaments. El servei de sopar (menú de 25€) cal sol·licitar-lo quan es fa la reserva o, com a mínim, amb 48h d’antelació.
      • IVA inclòs. Taxa turística de 0’60€ per persona i nit, aplicable a majors de 16 anys.

Avís Legal · LOPD

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Castell de Ceuró l’informa que les seves dades personals queden incloses en fitxers informatitzats titularitat de Castell de Ceuró, que serà l’únic destinatari d’aquestes dades i que la seva finalitat exclusiva és la gestió de clients i accions promocionals. El client té la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la llei a través de carta dirigida a Castell de Ceuró, amb referència Protecció de Dades, camí de Ceuró s/n – 25289 Castellar de la Ribera.

Política de Cancel·lació

Si cancel·leu la reserva fins a una setmana abans de la data d’entrada, no s’efectuarà cap càrrec. La renúncia dóna dret absolut a la devolució de l’import abonat fins al moment de l’anul·lació, tant si es tracta del dipòsit del 50% de la reserva com de l’import total.

No obstant, les cancel·lacions fora de termini (efectuades durant la setmana anterior a la data d’entrada), o la no presentació a l’hotel, suposen el càrrec del 50% de l’import total de la reserva, que ja s’haurà efectuat prèviament en condició de dipòsit.

L’incompliment de l’estada pactada tindrà una penalització del total de l’estança reservada en règim d’allotjament i esmorzar.

Val regal
Voleu viure una experiència inoblidable a casa nostra?

Regalar Castell de Ceuró a la parella, als amics, als familiars, és regalar emocions, natura en estat pur, relax absolut, sensibilitat, aromes i aprenentatges. Podeu escollir entre l’oferta de l’hotel, siguin habitacions o apartaments, en règim d’allotjament i esmorzar, o amb sopars també inclosos. I també entre les propostes de l’Escola de Natura, siguin bolets, hort familiar ecològic, plantes silvestres, observació d’aus i tot allò que vagi sorgint. Penseu a fer un cop d’ull a l’apartat de packs / val regal per si fossin del vostre interès. Digueu-nos què us fa il·lusió regalar i us prepararem un val personalitzat*.

*El val s’emet amb data oberta (validesa d’un any des del moment de la compra) o, en cas que ho tingueu planificat i decidit, amb data concertada (igualment, manté la validesa d’un any). Us recomanem, en qualsevol cas, fer la reserva corresponent amb força antelació per assegurar-vos la disponibilitat sol·licitada. Per a més informació i detalls: hotel@ceuro.cat o tlf. 722 61 61 34.

Translate »